Miksi Plania talo?

Plania- talojen suunnittelussa ja rakenteissa yksityiskohtia myöten on erityisesti huomioitu energiansäästö. Suunnittelijat, kirvesmiehet, talotehtaan edustajat ja energia-asiantuntijat ovat kohta kohdalta tutkineet, miten voidaan parantaa energiataloudellisuutta. Rakenteissa yhdistyvät perinteisen Suomalaisen paikalla rakentamisen saumaton rakenne sekä nykyaikaisen suurelementtirakentamisen laatu, turvallisuus ja kustannussäästöt.

Plania- talot ovat suurelementeistä valmistettavia puurunkoisia taloja, joihin on ikkunat ja ovet sekä tarvittaessa puinen ulkoverhous asennettu jo tehtaalla valmiiksi.

Toimintaperiaatteena on antaa asiakkaalle mahdollisuus suunnitella talonsa joustavasti ja yksilöllisesti.

Tilaa Plania- taloesite puh 050 32 80 542, Pekka tai sähköpostilla

Merkittävin päätöksesi omakotitalorakentajana on valita rakennushankkeeseen osaava yhteistyökumppani.

Team Plania on ammattilaisryhmä, joka myy suurelementeistä valmistettavia puurunkoisia talopaketteja.

 

Kuvassa esimerkki Plania Plus -  talomalliston RIIKKA pohjaratkaisusta. Plania Plus -malliston koti voi olla juuri sellainen kuin haluat. Toteuta itseäsi ja toiveitasi yksilöllisesti. Voit valita perusmuodon, L-pohjan tai ihan mitä haluat. Planian Plus-mallisto antaa enemmän mahdollisuuksia.

Erilaiset ikkunaratkaisut, aumakatto tai harjakatto, kaksikerros tai yksikerrosratkaisu. Parvekkeet, terassit, kuistit. Puuverhous, rappaus tai tiiliverhous. Tasamaan talo tai rinnetalo. Erilaiset tyylisuunnat suomalaistyyppisestä harjakattotalosta aina amerikkalaistyyppiseen esikaupunkitaloon tai vaikka siirtomaahenkiseen kotiin. Kaikki on mahdollista. Plus-mallisto joustaa toiveidesi mukaan.

Klikkaa logoa, pääset Team Planian aloitus-sivulle, sieltä löytyy tietoa mm Plania- talopaketeista, asumisesta sekä rakentamisesta yleensä. 

Pohjamallia klikkaamalla mennään suoraan Plania Plus malliston vaihtoehtoisiin ratkaisuihin.

Katso myös näitä malleja:

Jos olet aikeissa aloittaa oman kodin rakentamisen, niin olen valmiina auttamaan sinua, sopivan talopakettiratkaisun löytämisessä.

Pekka Hedemäki Plania talojen edustaja Haukipudas puh 050 32 80 542

 


Plania talot tehdään Iissä - Iin Fasadi:n tehtaalla.

   

Iin Fasadi Oy on talotehdas Iissä, 30 km Oulusta pohjoiseen. Tehtaan sijainti pääväylän varrella lähellä Oulua on liikenneyhteyksien kannalta ihanteellinen, kuljetusyhteydet toimivat erinomaisesti niin etelään kuin pohjoiseenkin. Pohjoisen mittavat puutavaravarannot sekä osaavat sahalaitokset sijaitsevat käden ulottuvilla. Lue lisää

TEHTAAN YHTEYSTIEDOT

KESKUS (08) 819 1800

FAX I (08) 819 1801, (08) 819 1810

FAX II (08) 819 1802

SÄHKÖPOSTI fasadi@iinfasadi.fi


Plania taloihin komponentteja sekä muuta materiaalia, toimittavia yrityksiä. Tutustu myös yritysten omille esittelysivuille seuraamalla kyseistä linkkiä.

       

       

 

 Tutustu tuotteisiin tehtaan sivuilla


      

Tutustu tuotteisiin tehtaan sivuilla


  


       Kattotiilet

 


      

Iin Puunjalostus Oy on ikkunoihin ja oviin erikoistunut vuonna 1962 perustettu yritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat puualumiini-ikkunat ja ovet.


      Lafarge Tekkin-Kattoratkaisut
 


        Ikkunat ja ovet


       Autotallin ovet


        "Termex-eristeet taloosi laita, se on kotisi villapaita"


  BEAM Keskusimurijärjestelmät

 


Takaisin